marți, 11 mai 2010

Rapsodii cerebeloase...


Ora 22:00 p.m.
Talamus TV: Stire de ultima ora.
"Ce mai reprezentam noi in momentul de fata pentru ei?Au ajuns intr-un punct al existentei in care scoala nu mai reprezinta o necesitate, in care ei fac ce vor, cum vor, cand vor, iar profesorii aproba in mare parte, sau se fac ca nu vad...Unde mai e rolul nostru atunci?
Au ajuns sa se trezeasca cu noaptea-n cap ca sa ajunga la scoala, sa piarda vremea si apoi sa vina acasa cu ochii beliti de somn[lucru care ne afecteaza si pe noi mai mult decat credeti]...Toata ziua se duce pe apa sambetei.
Peste cativa ani o sa ajunga la stirile de la ora 17:00 p.m., si o sa se faca dezbateri pe seama lor....sau o sa se emita comentarii de genu':"Oameni carora nu le-a placut scoala. La puscarie cu ei!"=)))))Cum o sa ne simtim noi atunci, cand stim cu tarie ca am facut totul ca sa le mearga lor bine?
Sistemul ne-a terminat, ne-a bagat in pamant...
Asa cum ei au gandurile lor si noi avem gandurile noastre....suntem terminati, suntem pe cale de disparitie si nimeni nu incearca sa ia masuri de stopare a catastrofei. Toata lumea se lamenteaza in ultimul hal pentru cea mai mica chestie[cutremure, inundatii, eruptii vulcanice]. Apropo ati auzit de vulcanul ala din Islanda? I-ati vazut numele? Si mai ziceti de ce ne pierdem unul cate unul; asta doar incercand sa va facem pe voi sa-l pronuntati...
Avem si noi o limita, suntem o resursa epuizabila. Am fost creati pentru a fi protejati de voi, nu aruncati ca pe niste gunoaie sau folositi in scopuri atat de inutile, incat si cel mai tanar dintre noi nutreste ura pentru voi..
In multe cazuri traim intr-un vid fara sfarsit, dar noi nu avem servicii secrete, sau pompieri sau ambulante....ne descurcam prin propriile noastre forte! Nimeni nu ne ajuta!
Va rugam , salvati-ne de la o moarte sigura!Noi, Sindicatul International al Neuronilor suntem ultima linie de aparare a celorlalti. Protejati neuronii,oameni buni! Sunt singurii care mai pot schimba in bine lumea in care traiti."

Intr-un colt indepartat al creierului 2 pedunculi cerebelosi savureaza o bere si urmaresc comunicatul de presa al neuronilor.
Pedunculul 1: Si credeam ca noi avem probleme!Jesus...
Pedunculul 2: Frate, am ramas blocat in hipotalamus...
Pedunculul 1[rolling his eyes and sighing]:De asta suntem noi scursurile societatii craniene...

Hakuna Matata, oameni buni...si nu uitati sa va protejati neuronii!
Peace;)

5 comentarii:

Mikky spunea...

OMFG =)) sa inteleg ca azi ai avut inspiratie, dupa esecul trimiterii atestatului probabil:))=))

Maurice C. spunea...

Cand vine momentul, ma pun pe scris...
Nu stau pe ganduri pt. ca poate sa nu dureze asa mult=))))si il pierd...

Anonim spunea...

femeie,dea dracii am crezut k noi oamenii suntem pe sfarsite=)))-ma deprimasem...adica ma gandeam:prea a luat-o in tragic!-si ca sa vezi,Maurice a mea se referea la neuronii aia tembeli,m-ai innebunit cu ei=)))

Anonim spunea...

azi avusasi inspiratie de la documentarul ala "HOME"...cred k...

B spunea...

cosmina,ce-ai mai baut azi? :))