luni, 17 mai 2010

Promphobia


In sfarsit, am ajuns intr-o pozitie in care sunt in deplinul control al facultatior mele mintale...dupa 3 zile destul de incarcate.
Am avut si noi, asa cum americanii "Prom-ul", sau mai pe romaneste banchetul de-a 12'a:))). Vremea a tinut total cu noi, a fost soare si cald, o briza usoara ne mangaia cu gentilete...yeah right:)))Bine, poate nu a fost totusi o vreme desprinsa din basme, a cam plouat si a batut vantul si a fost frig, iar prin Olanesti strazile erau putin inundate si canalele putin infundate:)).
Anyway, sambata inainte de banchet am fost la coafeza si make-up artistul meu, Gloria, si desigur iar am avut crize de ras, deoarece creionul si fardul de ochi ma gadilau ingrozitor, am ramas din nou fara bucati din spiritul parului de la placa, dar ce poti sa faci...te complaci in situatie si te conformezi, pt ca doar o data in viata faci banchetul de'a 12'a:))).
A venit Mikky cu Razvan si ne-au cules de la Gloria...la randul nostru am cules-o si pe Button, care tocmai cazuse pe scari[=))))))Doamne, cat am ras] si care pe drum i-a facut capul calendar bietului Razvan cu privire la modul de conducere al autovehiculului:))).
Am inchiriat camerele al pensiune si am plecat spre Hotel Central , locul de desfasurare al banchetului. Nici nu ne-am asezat bine la masa ca au inceput pozele cu profii, iar eu cu Hik, ne-am dus glont la fosta noastra profa de mate.E chiar ciudat faptul ca termini liceul la filologie si unul dintre cei doi profesori pe care ii respecti si ii iubesti cel mai mult e profesoara de matematica cu care am facut doar 2 ani. Kudos to Simona Pozinarea si Gruia Floriana, pofele mele preferate din toata experienta mea liceala:)).
Banchetul a fost lung si mult, presarat cu iesiri ocazionale la o tigara:))), mi s-au umflat picioarele de la nenorocitii aia de pantofi, m-am stropit cu rosii, am baut vreo 6 pahare de vin. Stiu ca aveti si voi de povestit intamplari amuzante asa ca feel free to comment...
Pe la 4:00 A.M. eu cu Mikky, cu Button si cu Kirry ne-am luat talpasita si ne-am indreptat spre pensiune, care era la 5 minute "in sus pe deal". De-abia am ajuns,din cauza durerilor de picioare... Exact cand am plecat noi, colac peste pupaza, s-a luat lumina la banchet=)))). Asta da sincronizare, asa ca restul de fete au pornit si ele spre camere. Am savurat cu Button o tigara pe balconul camerei in picioarele goale, pe un frig de mureai, dar a fost frumos:X
Ne-am impartit fiecare in paturile noastre, iar eu am ramas cu Gloria intr-unul:D.
Am dormit cam vreo ora de pe la 6 la 7, si cand a venit Mikky in camera la noi am luat-o sa mergem la cumparaturi de chipsuri. Spre disperarea noastra, alimenarele erau cam departe, asa ca am luat si noi ce am gasit de pe marginea drumului:)))adica niste langosi cu gem si un corn cu ciocolata pt. Gloria, toate vechi , dar asta e ...foamea mare, te descurci cu ce ai!=)))
Pe la 10 jumate am plecat si noi, si ce n-as fi dat sa mearga si Button cu noi in masina...pt. ca la viteza si la depasirile pe care le facea Razvan, ar fi fost un drum presarat cu comentarii si atentionari galagioase=))). That's our Button...:)))
Am ajuns si acasa iar in loc sa ma culc, am plecat la ziua lu unchiu'meo, unde am stat vreo 3 ore, si unde ma baut bere si whiskey, iar la un anumit punct in spatiu, m-am rezemat de usa si i-am zis lu' mami ca tre' sa ma culc:)))).
Somnul meu a durat vreo 5 ore, urmate de alte 3 uitandu-ma la Friends,si apoi somn din nou pana azi dimineata la 7 jumate. Scoala a fost exclusa din programul de azi, pt clasa a XII-a F.
Hakuna Matata, guys...mai e 1 luna de liceu[Hok nostalgic]
Peace;)

10 comentarii:

B spunea...

hai ma ca n-am fost asa rea cu razvan :)) mi-a placut cel mai mult faza de dimineata cand am venit la voi si-l intreb io pe razvan 'voi cu ce schimbati la macao?' si el foarte senin 'pai cu asul :-??' :))))))
si nu uita de poza mea cu madam le professeu de francais :> tu n-ai vrut sa faci poza cu ea,of of :))
mai mergem la vila,da cosmina? /:) sa nu uiti!!!!

B spunea...

si data viitoare sa luam si carti cu vodka si mancare...nu doar tigari si apa de la robinet... :)))))))

Anonim spunea...

=))))))))a fost misto la banchet!

Mikky spunea...

comentariul asta al 3-lea suna a Cumpanasu:| =))

Mikky spunea...

pardooon:)) Bogdan :))

Maurice C. spunea...

Comentariu a la Gloria, mah Mikky=))))

mikky spunea...

ufff...a trecut si asta :D "iar prin Olanesti strazile erau putin inundate si canalele putin infundate:))" cred ca "putin infundate" e cam mult spus:)))
sa vedem...inspiratie:D buuunnn...deci super banchet,atmosfera de ..banchet :d mi-a placut de tzatzu cum a dansat toata noaptea si trainea la fel...singurul eveniment neplacut a fost cand a fost dl Razvan alungat,dar am trecut repede peste :))

sa incepem cu inceputul:D ploaie torentiala,de vara,am trecut si peste asta cu chiu cu vai,doar ptr faptul ca rezista coafura:)) hore,sarbe la greu,Dj-ul alungat si el de lautari(tb sa se ia de mana cu Tzanea:">)...totul a decurs frumos,mai putin durerile de picioare,care veneau si plecau:)) pana la meneaito:) cand Ms Hik m-a calcat in toata frumusetzea dansului si mi-a lasat o urma cat toate zilele:)) am trecut si peste asta:))

mancare multa,chiar prea multa:D distractie maxima:)) am dansat,am jucat,am si mancat putin,colegul iubaretz Bogdan Cumpanasu imi trimitea pupici in aer =)) o seara perfecta:))=))...dupa cum ziceai si tu am si plecat la un moment dat:)) si am vrut sa verific temperatura trotuarului(mare greseala:)) ),care cred ca avea vreo -15 grade:d ajunse la vila,realizam ca nu avem nimic de baut,iar Button binevoitoare cum e ea s-a gandit sa o sune pe teo sa ne ia ceva de baut si a inceput sa tipe in telefon,chipurile ca nu o auzea teo,sa zicem ca asa era:)) dar apoi si cu noi tot asa vorbea:)) parca noi eram departe rau,sa nu mai zciem ca in camera alaturata se dormea pe rupte:)) trecand si peste asta,dupa o ora de desene,rasete si frig,am mers la culcare:)) am dormit ceva ceva,apoi am mers la shopping :)) iar in timpul vizionarii unui film pt copilasi don`soara Teodora Buick Gloria m-a facut tocilara pe fatza:))

a venit si timpul plecarii,plin de momente lipsite de vreo logica...pe drum toata lumea vorbea cate ceva,far sa aiba legatura cu ce ziceau ceilalti,iar Teo a reusit dupa vreo 4 incercari nereusite sa ii raspunda lui Razvan cu ce aveam noi sa facem un gratar planificat pe marginea drumului:)) le-am lasat pe fete la locul stabilit si am mers acasa sa tragem un pui de somn,eu una fiind moarta de somn, Razvan pretindea acelasi lucru,dar s-a dovedit dupa 2 ore de somn ca nu era asa,pt ca a reusit sa ma trezeasca si pe mine 8-| am mers si am mancat si inghetata in mall:)) =)) a plecat si Razvan si cand sa dorm si eu in sfarsit suna telefonul (invitatie la bairam:)) nu m-am putut abtine:)):D) Cristiana imi propunea sa mergem sa vedem pozele si filmarile de la banchet:D la Golo acasa....am ras non-stop:)) am mancat covrigei si am baut suc,pana a venit pizza su ecleruri si cozonac:)) am dansat am facut poze si am plecat intr-un final si acasa:))...frumos weekend, n-am ce zice:D


v-am pupat fetelor si astept excursia la Europa :D

Mikky spunea...

stiam ca nu are cum sa apara specimenu` ala pe aici,dar tot a sunat la el:)) cu misto`ul lui cu tot:))=)) sorry Teo:D

Anonim spunea...

bai cat a fabulat albuleasca:)))
ti-am lasat fata comm k a fost misto la banchet..iti mai las uunu ca ma rugasi:)))ce sa zic niki astazi nu mi-am revenit complet dn oboseala:)))mi seinchid ochii..de somn..de lene...
sper sa mai am ocazia sa fiu make-up artistul tau:))):D,am o placere nebuna sa te chinui:)))
si ma repet a fost marfa la banchet
p.s.nu am inspiratie delok:))..
subsemnata gloria:)))

Sorinuca spunea...

vai vai si saraca diriga:)) ca nu o lua si pe ea nimeni in masina sa o duca acasa;)))oricare persoana de care se apropia spunea ca nu poate sau se ferea pur si simplu;))pacat dar na..:))) frumos moment anyway cu banchetul asta:D