duminică, 9 mai 2010

Chew it, woman!


Printre multiple dureri, incluzandu-le pe cele de cap si de picioare, incerc sa postez ceva in aceasta mirobolanda si uda duminica de mai...
Am petrecut o sambata in 2 jumatati, una la mine acasa, punandu-ma la punct cu toate serialele din saptamana ce tocmai trecuse, si o jumatate la Mikky unde am urmarit un meci destul de dezamagitor al Oltchimului[totusi avem cu ce ne mandri, asa ca nu e asta problema]. Mikky a facut pizza, am batut si eu 2 oua.La inceput ma tot rugam de ea sa imi dea sa fac si eu ceva, si dupa ce am batut 15 minute la oua, am crezut ca nici macar nu-i trebuie, si ca mi le-a dat doar ca sa nu ma simt inutila in bucatarie=)))). A pus intr-un final si ouale mele pe pizza, si a iesit geniala[ cum altfel, cu talentul innascut pe care il are in ale artei culinare].
Am invatat in sfarsit cum sa joc monopoly:)))si mi-a placut, dar dupa vreo 2 ore deja mi se luase de atatea case si proprietati si timp petrecut la inchisoare:D si am lasat-o balta.
A venit si Button cu o intarziere de 30 de min[cum altfel] si CUM ALTFEL, eu am fost "le garcon insarcinat cu servirea musafirei".
Iar mi-am dat cu chimicale pe fata[opera lu' Button] si am pornit si noi spre club, ca niste Scufite Rosii ce eram.
Ai vazut leii aia de la zoo, in custi, vai de capu' lor, holbandu-se cu ochii largi la tine, incercand sa te simta, sa capteze cat mai multa informatie despre noi sau despre adapostul incuiat in care se afla.
Acum, incercati sa puneti una bucata Maurice[aka.leul] in una bucata club[aka. cusca]...Nivelul de producere al simbozei intre cele 2 elemente era practic minim spre zero...
Si totusi, spre mirarea mea precum si a celor din jur[Chaz, Peticks, Hik, Buick si Covy...ca sa stiti:)))]chiar m-am simtit bine "in za club". Poate o sa mai trec pe la ei, in care cuvantul "poate" abunda de relativism.
Am fumat, am baut[spre mirarea mea , nu prea mult] si m-am dantzuit si eu pe acolo. Au bagat melodii cu atatea subintelesuri =)))si te mai miri de ce generatia noastra e obsedata de cuvantul magic din trei litere...
La ora 2:15 A.M. myself, Mikky si Button ne-am luat talpasita, total buimacite, cu urechile infundate, zici ca eram intr-o bula de aer. Pe drum desigur ca m-am descalat, pt. ca desteapta de mine si-a luat tocuri, si cine era prin piata centrala la 2 jumate desculta? Yours truly, iar Mikky radea de mine, normal.
Odata ajunse acasa, am baut niste bere:)))am vorbit nonsensuri["mingea din varful cizmei Italiei n-are forma de fotbal are forma de rugby", asta ca sa stiti] si ne-am bagat la culcare.Conversatie inteligenta:
Eu: Mikky, ce faci?
Mikky:Nimic, incerc sa dorm , de ce?
Eu: Mi s-a parut ca respiri..
Mikky: Aaa, bine, hai ca nu mai respir...
De dimineata ma trezi la 8 si, in stilul meu caracteristic i-am lasat o vanataie patului lui Mikky[ouch].
Anyway, asa cum "This post is not mine, but al urmasilor pedunculilor mei" asa nici expresia "Chew it , woman, nu e al urmasilor pedunculilor mei, but numai a mea".
Hakuna Matata and God bless us all.
Peace;)

10 comentarii:

Anonim spunea...

=)))))=)))))))))))=)))))))))))

first of all:))=))) NU pot sa cred ca ai pus aia cu cizmaaaa...eu uitasem de ea:)))=))=))

mi-au dat lacrimileee, nu mai pot de ras,ma doare burtaaa:))=))
da,ai fost garcon`ul lui Button :))
ce seara,ce noapte,ce oameni :))=)))

aaa,ai uitat mai maurice cum ti-am indreptat parul si iti luase foc [doar ieseau aburi,nu era foc,dar deh]:))=))

8-> frumos mai,frumos >:D<

Anonim spunea...

aaa...si sa se ia la cunostinta faptul ca poza aia reprezinta dezordinea din sufragerie,pe care am reusit sa o facem cu usurinta :)) seimnte,chipsuri,bere,monopoly,telefoane,telecomanda,niste paturi si Hok :D Chaz here:D

B spunea...

chew it :)))))) ma omori!!!
a da,si cum ziceai tu ca iese spiritu parului prin aburii aia :)))))) doamne!! si nu stateai sa te machiez! :)))) dar lasa ca ai fost frumoasa... :-"

Anonim spunea...

iar am uitat ceva..of,ce inseamna oboseala asta:))

de unde ai scos tu scufitele rosii,ca eram toate 3 in alb:))
si Button a fost sexxy:D :>
:p:D:D
sper sa nu mai am nimic de adaugat:))..see ya,Chaz :*

Maurice C. spunea...

Eu am scos Scufitele rosii, din acelasi loc din care scot si toate celelalte aberatii, care nu-si gasesc corespondent in realitate.=))))
Am ramas fara jumatate din spiritul parului aseara, din cauza placii aleia nenorocite=))))=)),dar las' ca il recuperez eu cumva:D.

B spunea...

buey cand postati comenturi apasati pe bulinuta Nume / Adresă URL si va scrieti acolo numele...e mai usor asa,sincer :))

Anonim spunea...

A fost o noapte foarte incarcata de evenimente![Gloria a simtit-o pe pielea ei=))))]sa numar evenimentele???pff pai in primul randk Maurice a mea s-a dat cu chimicale pe fatza si-a luat tocuri[extrem de mici,fata de ale mele care aveau 10 cm:))]s-a indreptat la par si multe altele..ceea ce foarte tare e k lui Maurice chiar i-a placut la fitzosii aia din Tao=)))=)))sa ne vedem asa si la anul de ziua cui o fii:))))

Anonim spunea...

aaaahhhhh si sa nu uit sa admir poza ta de cocostarc ce esti=))))

Chaz spunea...

nu am mai uitat nimic de data asta:d acum aplic sfatul lui Button...sa vad daca da roade:D:))

Chaz spunea...

merge maaa:D:D:D :))) ok,astept cu nerabdare ziua de maine,cand probabvil se va trezi si roxy sa ne dea pozele:D pana atunci,va pup fetelor >:D< :*