miercuri, 2 martie 2011

The end of an era


Nu stiu cati dintre voi s-au uitat sau se uita la Friends, dar cei care stiu isi aduc aminte ca dupa ce Rachel si Monica au stat 5 ani impreuna in casa, a venit un moment in care Rachel trebuia sa se mute, ca sa vina Chandler sa locuiasca cu Monica....si e o replica de genu' :"It's the end of an era", care se potriveste perfect situatiei curente.
Pentru mine prietenii sunt un factor crucial in viata mea, asa ca atunci cand vorbesc de un prieten nu tratez subiectul usor, ci cu un curaj brut. Prieteniile pe care mi le-am facut de-a lungul anilor nu sunt invelite in sticla subtire ci sunt protejate de cel mai solid material.

"Happy is the house that shelters a friend!"---din pacate, nu mai e asa.

Cred ca multi v-ai trezit dimineata cu un sentiment de lipsa , de gol...ceva nu era acolo unde trebuia sa fie. Mie imi lipseste o persoana geniala , care in decursul a 4 ani a devenit prietena mea cea mai buna. Am venit impreuna la Cluj si pentru 5 luni totul a fost perfect.

Visul frumos s-a terminat, poate ne-am distrat prea mult si nu ne-am gandit niciodata ca o sa vina un moment in care totul se va termina brusc.

Nu dau vina pe nimeni, poate doar pe viata asta care trebuie sa contrabalanseze momentele fericite cu unele de singuratate si dor. Roxi a plecat...nu stiu pentru cat timp, important e ca nu vreau sa intru in detalii aici. Nu vreau sa am regrete, desi poate in coltul mintii mele poate puteam face ceva ca sa intorc situatia. Uneori se intampla niste chestii neprevazute care nu tin de nimeni, si pentru a le scoate la capat trebuie sa te distantezi de ce aveai pana acum si sa pornesti pe alte drumuri. Viata e de cacat si iti trebuie multe incercari nereusite ca sa ajungi intr-un final sa reusesti.

M-am mutat luni seara intr-o garsoniera, singura...cole' a plecat duminica. Sincer, nu stiu cum o sa fie fara ea, cert e ca deja imi e un dor fenomenal de nebuna. Am stat si la Valcea singura si era foarte ok, dar acum 5 luni cu nebuna in casa si-au pus amprenta rau de tot pe mine. S-a terminat cu pistoalele, sau darts pe tabla cu Digimom, cu sampania si pizza de la miezul noptii , cu plimbarile regulate prin Polus Center, filmele de la cinema, cheltuieli de milioane pe mancare:)))sau berea aproape nelipsita din frigider, culmea improvizata dintr-un prelungitor in mijlocul holului, si reprizele de spionat, filmuletele de langa brad in care recitam scenarii despre invadarea lumii de roboti:))) si cate si mai cate nebunii ...

Clujul a ramas in pana de un om frumos cu o inima cat cerul de mare, iar eu am ramas fara prietena mea cea mai buna. Tot ce vreau e sa fie fericita, si poate cine stie...o sa vina un timp cand se va intoarce aici, ca va fi peste cateva luni sau ani, nu se stie.
Cole', te iubesc si ai grija de tine. Orice ai face si oriunde te-ar duce viata sa nu uiti de tembela ta din Cluj:*:*I'll be seein' ya[oth style:))].
Hakuna Matata, guys...
Peace;)

Un comentariu:

hik spunea...

i am still there, in your heart like you are in mine, si asta nu o sa se schimbe niciodata oriunde as fi, si o sa fii bine fara mine, o sa te descurci, totul o sa fie bine o sa vezi. i love you cole:*:*:*:*