sâmbătă, 9 octombrie 2010

Ozn-ul tras de reni


Titlul nu are nici o legatura cu postarea, dar mi s-a parut amuzant. Saptamana asta, Roxi a vazut pe geam un avion si i-a zis OZN, iar eu am mai adaugat ca e tras de reni; o sa dezvolt acest concept in alta zi.
9 octombrie...a mai trecut o saptamana din viata "zbuciumata" de studenta. Deja am intrat tare in paine, si desi nu avem decat 4 cursuri e materie de invatat cat pentru 20 :))). Bine poate exagerez putin, dar asa ma simt eu bine...
Luni, am facut pentru prima data cursul de istorie a Statelor Unite si totul e foarte ok. Americanezii astia o o istorie mai frumoasa decat a noastra , asta poate si pentru faptul ca a lor a inceput de prin sec. al XV-lea:)).
Anyway, marti am zis sa incerc cursul de spaniola, dar se pare ca sortii mi-au fost potrivnici pentru ca profa era racita si uite asa s-a derulat povestea primului curs pe care nu l-am facut din considerente obiective, desigur:D
Miercuri am facut cursul de sistem juridic american, nothing very interesting there...
Joi am inceput cu paradigmele sociologice, curs in care s-au facut referiri la Madonna, maimute fara ratiune care incearca sa se bata cu propria reflectie, sau bebelusi in scutece, ultimele doua fiind chiar ilustrate de catre prof' on za whiteboard, care mai tarziu a devenit o blueboard:)).Per total am terminat la 6 cursurile, joia fiind singura zi in care stam mai mult decat ar trebui la facultate. Bine, daca e sa o luam la bani marunti, afirmatia ca facem cursurile in sediul facultatii e total eronata:))). Ne plimbam ca niste gaini fara cap cautand cladirile unde tre' sa facem. Se pare ca asta e dezavantajul bobocilor.
Vineri, n-am avut ore, dar am fost sa imi fac cerere de bursa, sa fie acolo in caz de ceva:d:)) si permis la biblioteca.
Weekend-ul asta am ramas fara Roxi, care a plecat la Valcea si acum astept sa vinea a mea mama:)))O sa imi aduca must:X si alte chestii pe acolo mai putin importante pentru mine:))
Sa nu uit sa mentionez ca sambata trecuta am fost la Mada si la Mia acasa impreuna cu Alex[Roxi nu a venit pentru ca racise ingrozitor] si am facut un sleepover, destul de interesant. Ne-am culcat la 7 dimineata, eu cu Alex pe o saltea gonflabila:))) dupa ce consumasem fiecare cate 2 l de bere iar fetele o sticla de Corrido, plus tigari desigur.
A doua zi , pe seara am pornit din nou la plimbare pe dealul Cetatuie de unde se vede toata panorama orasului si apoi in Piata Avram Iancu la fantana arteziana care danseaza pe muzica simfonica:))).
That's all for this week. O sa postez in fiecare sambata, deoarece pe la sfarsitul liceului am facut niste promisiuni unor anumite persoane[aviz Rafiki:D] ca o sa scriu mereu aici si asta o sa fac...
Hakuna Matata, guys. Take care...
Peace;)

Niciun comentariu: