duminică, 31 octombrie 2010

The headless bicycle horse



Sincer, nu mai stiu de unde si pana unde am ajuns la chestia asta, important e ca mi-a iesit pe gura, iar cand o persoana de 19 ani poate crea un asemenea concept, acea persoana nu se incadreaza in tiparul normalitatii.[stating the obvious].
Nici saptamana asta nu a fost incarcata de prea multa facultate, dar totul se va redresa de saptamana viitoare, pentru ca desi, facultatea e facultativa, la unele cursuri e mai rau ca la liceu. Daca lipsesti primesti teme suplimentare si mai multe sarcini de indeplinit, asa ca trebuie sa fac bine sa ma prezint la dansele.
Tot saptamana asta i-am determinat pe vecinii de sub noi sa ne bata la usa la miezul noptii:)).Miercuri seara a venit Alex la noi si dupa ce am mancat pui facut pe sticla facut de Rox' si am baut bere, ne-am pus pe facut karaoke. Pasiunea arzatoare cu care ne-am dezlantuit i-a calcat pe bataturi pe vecini care s-au sinchisit sa ne bata la usa de 2 ori, pana cand a iesit cole' la ei, in timp ce eu m-am ascuns in sifonier, iar Alex a bagat tema de la "Dosarele X"=))). Imaginati-va o scena in care Roxi se certa cu vecinii la usa cu tema de la Dosarele X in background, iar eu radeam ca o hiena in sifonier.
Vineri mi-am luat si eu in sfarsit StudCard-ul impreuna cu Roxi, iar aseara am pornit-o pe jos de nebuna pana la Polus Center, care e la vreo 3 km de blocul nostru, la iesirea din Cluj. Aveam chef de plimbari si, dupa ce am facut niste cumparaturi m-am intors tot pe jos, desi autobuzul era in paracrea mall-ului.
Duminica=plictiseala majora si un drum pana la McDonald's sa imi iau lucruri foarte rele pt sanatatea mea:))).Apropo, Happy Halloween!!
My headless bicycle horse va saluta si va ureaza o saptamana geniala;)
Hakuna Matata, guys.
Peace;)

2 comentarii:

B spunea...

cosminaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa >:D< ce bine-mi pare ca mai avem blogurile sa vedem ce mai face una alta :)))))) mi-e dor de tine,stii asta,nu? >:D<

Studenta de la drept spunea...

Numai Alex putea sa puna melodia aia.