sâmbătă, 17 iulie 2010

Named or nameless?


Stiu ca nu am mai scris nimic de pe 27 iunie, dar parca dupa ce s-a terminat liceul s-a terminat si dorinta mea de a mai mazgali chestii pe aici. Cu toate astea, nu o sa mai fac o pauza atat de mare pana la urmatorul post, this blog must live on, because it is not mine, but al urmasilor urmasilor mei:D:))
Ati vazut ca de obicei viata animalelor si a oamenilor merg in paralel, iar atunci cand se intersecteaza nu avem decat 2 solutii de operare: ura sau dragostea fara de acestea. De obicei porti un anumit tip de dragoste pt. un catel sau o pisica, sau un hamster, un papagal, o testoasa, dar ce faci atunci cand ti s-a facut drag de un paianjen urias, clandestin ce isi face veacul prin baia ta?Tot ceea ce ne inconjoara are propria sa menire si propriul sau scop, dar nu-i asa ca atunci cand punem nume unelor vietati sau lucruri totul devine mult mai personal.
Sincer, Nu mi-a venit sa omor niciodata aceast specimen de arahnida,pt ca are nume , el e Joe...
Cum as putea sa-l omor pe Joe?E tragi-comica situatia , va spun eu:)))
Sau aveam o Dacie 1310 acum vreo 5 ani...o chema Ceaica Marizza...de cate ori nu pornea. o mangaiam si ii spuneam cuvinte de incurajare gen: Hai Marizzo , ca ai trecut tu prin mai grele, sau cand ne mai impotmoleam prin namoale pe la tara ne scotea intotodeauna..era o masina perfecta pana a fost implicata in accident[ cu noi in ea:))]...am fost atat de trista pentru masina aia, incat am adus-o in curte, jumatate facuta praf si timp de 6 luni dupa accident nu mai era doar Marizaa, era si Batmobilul, sau Aston Martin-ul lui James Bond, sau un Viper ce merge cu 300 la ora pe strazile din Miami, printre altele=)))
O sa termin postul de azi intr-o nota trista. Nu puteam sa nu zic nimic despre trecerea in nefiinta a Madalinei Manole, artist care mi-a influentat copilaria si nu numai. Chiar saptamana trecuta fredonam prin casa " Omul sufletului meu":(. E pacat si foarte trist ceea ce s-a intamplat si nu pot decat sa spun "Dumnezeu sa o odihneasca"...
Pentru azi, atat....urmeaza istorisiri de la Cluj saptamana viitoare.
Hakuna Matata, oameni buni. Sper sa aveti parte de un week-end genial...
Peace;)

Un comentariu:

B spunea...

o da...las ca vine si randul tau sa stai la tone de cozi si sa completezi tone de formulare... :-"