joi, 9 iunie 2011

Don't judge me...I'm flawed


Da da, sunt si eu om, si uneori oamenii nu au chef de scris pe blog, dar pot sa aplic regula cu 'pauzele lungi si dese--> cheia marilor succese:D'.
Anyway , de ceva timp am asa o dorinta fierbinte de a face ceva traznit, da' n-am cu cine. Facultatea asta mi-a zdruncinat spiritul si m-a fortat la un sedentarism prematur.
Nu invat, nu ma duc afara pentru ca e teribil de cald. De cate ori am iesit afara din casa in ultima luna a fost ca sa imi platesc facturile exorbitante si sa imi cumpar mancare de la fast-food...a da, si am mai fost de vreo 3 ori si pe la facultate.
Cand m-am plimbat si eu cu bicicletele pt. studenti era sa ma calce masina de 3 ori, pentru ca a dracu de relicva senila avea frana de picior, si cand vroiam sa pornesc, ma opream si invers.
In ultima luna am fost si la meci [CFR- Steaua], si cum dracu am nimerit tocmai in tribuna batuta puternic de soarele mirobolant al dupa-amiezii. M-am inrosit ca ardeiul capia care la randul lui mancase chilli. Anyway, seara am stins caldura cu vin si bere la o colega acasa. Cand am plecat de la ea pe a 2 a.m. in loc sa iau si eu un taxi ca omu' normal, dupa ce bause....eu am purces pe jos catre blocul meu. M-am infundat de 4 ori si o data era sa cad intr-o rapa, pentru ca dragii mei, la marginea Clujului sunt rape, iar in rape e apa:D.


Printre altele, am fost si acasa acum 2 saptamani, unde iar am fost pusa pe cretinitati.
In prima seara am fost cu un prieten la un cires salbatic aflat intr-un camp din apropiere. M-am urcat fara probleme [ani de experienta:))] si am incercat sa dibui si eu cirese coapte. Tot ce am bagat in gura a fost de ordin necopt, asa ca am lasat-o balta. Ce a fost si mai interesant a fost faptul ca o haita de caini salbatici ce isi fac veacul pe acolo, ne-au simtit si au inceput sa latre si sa se indrepte spre cires. Cred ca am stat cocotati acolo vreo juma' de ora in liniste asteptand sa plece cainii. Cand am vazut ca se retrag incet, am sarit de la 2 metri din copac si am luat-o la fuga de nici nu ne mai simteam talpile. Am ajuns la gardul gradinii mele si l-am escaladat de parca era inexistent. Ha..take that you bastards! Asa am lasat cainii cu buza umflata, uitandu-se lung dupa prada ce le scapase.

In a doua seara, am pornit din nou in recunoastere in gradina unei vecine. Din drum nu e mult de mers pana la ea, dar prin spate, a trebuit sa ocolim o groaza, am intrat in maracini, intr-o padure de salcami, in vreo 2 gradini ale altor vecini, casa ajungem la locul cu pricina. Un gard nenorocit de sarma mi-a cam pus probleme, pentru ca in incercare mea de a-l depasi am ramas putin agatata cu piciorul pe sus. L-am fortat pana mi-am rupt pantalonii si m-am zgariat de mama focului.
Cred totusi ca toate sacrificiile indurate au fost de bun augur, atunci cand ne-am intors cu o punga imensa de capsuni gigantice.:))

Cum ziceam si in alte posturi, eu inca imi traiesc copilaria, si mai nou instruiesc si noua generatie cu privire la prostiile pe care le faceam noi cand eram de varsta lor. Cred ca as fi o invatatoare pe cinste:))

Chiar ma gandeam zilele trecute cum as fi eu profesoara si m-a bufnit rasul. Cred ca asa veni la scoala pe un motor, toata imbracata in piele, cu un tatuaj asa de bun gust undeva la vedere:))), m-as aseza cu picioarele pe catedra si as incepe sa fiu sarcastica cu bietii copii, le-as da drumu' in pauza cu 10 minute mai devreme si m-as duce sa savurez cateva tigari in tihna la umbra vreunui copac, ferita de ochii acuzatori ai celorlalti profesori. Now that's a cool teacher:)))[si fara teme pentru acasa...nu e de ajuns ca scrii la scoala, mai trebuie sa scrii si acasa?]

Mda, nu cred ca as rezista foarte mult in industria invatamantului, asta daca nu se vor schimba metalitatile in viitorul apropiat.

Pana una alta, m-am gandit ce vreau sa fac pe viitor. O sa imi deschid o firma de publicitate, macar asa o sa le gasesc casa tuturor ideilor mele ambigue si plecate cu sorcova uneori.

Mai nou, manata de o plictiseala cronica, am incercat sa fac break-dance pe metal japonez, activitate in urma careia mi-am luxat putin "degetul mijlociu" de la mana dreapta.

A da...e sesiune:D Ce frumos! I don't care:))

Hakuna Matata, guys! Hai cu vacanta mai repede!
Peace;)

2 comentarii:

B spunea...

ma angajezi si pe mine? :))))) iti aduc trupe metal din japonia.... :>

Maurice C. spunea...

Normal ca te angajez ma Button, o sa facem reclame cu trupe japoneze la costume de baie si aparate de vibro masaj:D :)))